KategorierTips om sexdukkepleie

Hvordan rense de intime passasjene til sexdukke

28 2

Når du eier en silikon- eller TPE-realistisk kjærlighetsdukke, er ferdigheten til å rengjøre de intime passasjene en ikke-omsettelig ferdighet du må ha. Du må opprettholde renheten og integriteten til din ekte kjærlighetsdukke. Dette sikrer en mer behagelig opplevelse full stopp og forlenger også levetiden til din realistiske ekte dukke samtidig som den gir deg sårt tiltrengt beskyttelse mot oppbygging av bakterier. Rengjøring av intime passasjer, som for eksempel orale anale og vaginale passasjer, er et avgjørende aspekt ved vedlikehold av sexdukker.

Følgende er de sikre og effektive trinnene for å holde disse intime passasjene under rene og uberørte forhold.

Forberedelse.

Forbered deg på rengjøringsprosessen ved å samle essensielle forsyninger. du trenger mild antibakteriell såpe eller et spesialisert rengjøringsmiddel for sexdukker. Du trenger også varmt vann med et temperaturområde som ikke er høyere enn 36 grader Celsius. du trenger også en myk klut eller svamp som ikke sliper. du trenger en klempære eller et automatisk rengjøringssett. Du trenger talkum eller det anbefalte pulveret for TPE sexdukker. Du trenger også et rent håndkle.

blogg ren se 2

Rengjøringstrinn.

Trinnene som er diskutert nedenfor involverer bruk av en vanlig klempære. En mer omfattende veiledning om bruk av et rengjøringssett er tilgjengelig her.

Trinn én: Plasser dukken din på et flatt og behagelig underlag i liggende stilling. Sørg for at du har lett tilgang til alle de intime hullene du trenger for å rengjøre.

Trinn to: Bland varmt vann og spesialisert rengjøringsmiddel eller antibakteriell såpe.

Trinn tre: Dypp svampen eller den myke kluten i såpevann. Fortsett med å forsiktig rengjøre den ytre delen av de intime passasjene. hvis du er en realistisk sexdukkemodell er den utstyrt med en uttakbar vaginainnsats. sørg for å fjerne den fra kroppen til sexdukken før rengjøring.

Trinn fire: Fyll klempæren med såpevann og før den forsiktig inn i den intime passasjen. klem forsiktig for å rengjøre innsiden av sexdukken. Gjenta dette trinnet flere ganger til du er sikker på at de intime passasjene har blitt grundig rengjort.

blogg ren se 1

Trinn fem: Fyll klemballen med rent vann og skyll innsiden av skjeden anal og oral passasje til du har skylt ut all såpen.

Trinn seks: Tørk det ytre området med et tørt rent håndkle. for det indre området bruk en tørkestang som skal være tilstede i rengjøringssettet for klempærer.

Trinn sju: Rengjør rengjøringssettet grundig og oppbevar det på et kjølig, tørt sted.

Generelle tips

Du må rengjøre de intime hullene på sexdukken din for optimal hygiene. Hvis du bruker sterke kjemikalier, kan du irritere huden din eller forårsake skade på den virkelige dukken din.

Du må støve TPE-sexdukker med en lett støv av fornyelsespulver hver gang du rengjør den.

Du må lagre livet ditt som ekte dukke på et kjølig og tørt sted.

Du må sørge for at din virkelige sexdukke er ren til enhver tid. Vær nøye med skjeden, anus og/eller munnåpningen du bruker. Dette vil hjelpe livet ditt som ekte dukke til å vare lenger samtidig som du beskytter helsen din.

Sørg for at du er flittig når du rengjør den sexy ekte dukken din. slik at du kan være sikker på at du vil nyte hver eneste runde med sex, og din ekte dukke i naturlig størrelse vil vare lenge.

Legg igjen en kommentar